vineri, 30 octombrie 2009

Debut

Ce ar fi de spus… De multa vreme ma fascineaza blogurile culinare; mult timp am navigat prin zecile de pagini, cautand retete, vizualizand fotografii superbe… Incet, incet, a aparut si dorinta de a-mi pune la punct propriul blog; nu-i musai sa fie punct de referinta, dar mi-ar place sa dezvalui cateva din retetele pe care le am de la mama, de la cumnata mea, de la prietene, din diverse carti/reviste de profil, pe care le-am incercat si care mi-au placut.
De asemenea, ma gandesc sa creez o sectiune cu retete testate, ca un omagiu adus fetelor din blogosfera, care m-au atras cu minunatiile lor; pur si simplu nu am putut rezista, a trebuit sa incerc si eu o parte din retetele propuse. Si cum am fost incantata de aceste retete as vrea sa le arat acestor fete ce folositoare sunt blogurile lor, cata inspiratie pot produce, si cata pasiune se naste pentru arta culinara si datorita lor, a fetelor (dar si a domnilor) din blogosfera culinara.





Nu am la toate retetele fotografii care sa exemplifice etapele prepararii produsului; nu ma gandeam ca voi ajunge sa incep si eu un blog… Sper totusi sa-mi fie trecuta cu vederea acest fapt.
Cat despre actualizare… voi posta in functie de timpul liber, sau mai bine zis, in functie de planurile pe care le au fetele mele, care ma mentin in forma, sa umblu dupa ele prin casa face cat un program aerobic :D Poate chiar mai mult.
Acestea fiind spuse… imi urez spor la treaba :P

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai decis si tu sa iti faci blog....la cate bunatati faci!!!!!
    Eu iti urez spor la bucatarit si la cat mai multe retete delicioase!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Micki, multumesc pentru vorbele frumoase si pentru ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandrina, te felicit din toata inima, mi-a placut blogul tau si eu iti urez mult, mult succes!

    RăspundețiȘtergere