vineri, 26 martie 2010

Meniu de post

Iuhuu!! A` mica doarme de vreo trei ore. Asta da viata :D Mi-am facut cateva treburi, am scris un pic pe blog, am citit cateva pagini dintr-o carte, am raspuns tuturor solicitarilor fie-mii cea mijlocie... La un moment dat m-am si plictisit asteptand sa se trezeasca :)) Ce poate face aerul curat, de primavara...

Cum ziua mea de nastere pica in post pregatesc un meniu adecvat, astea fiind si cerintele musafirilor :D M-am gandit sa pun cateva poze cu ce am pregatit anul acesta; am incercat sa caut retete care sa nu ma tina mult in bucatarie, nu m-am lungit in alegerea preparatelor, ba chiar consider ca ceea ce a fost pe masa a fost exact cat/ceea ce a trebuit ;)


Iata aici, in boluri, salata de vinete (cea decorata cu felii de masline), pastai (tot de la congelator) cu maioneza de pufuleti si o pasta de linte, ornata cu rondele de praz.
Ca veni vorba, ati pregatit maioneza de pufuleti? Daca da, ce impresie v-a lasat? Eu am cautat pe net retete, am respectat intocmai indicatiile, dar cumva nu mi-a iesit chiar bine, avea un aspect, asa..., usor "taiat". Ce am gresit, nu stiu sa zic... Oricum, pusa in pastai parca si-a revenit la aspect, fiind chiar buna la gust.



Pasta de linte, mai de aproape...



Salata de cartofi, cu castravete si porumb



Felii de soia si orez cu amestec mexican



Tort, o felie ramasa dupa plecarea musafirilor... Blatul e cu coca-cola, de umplut l-am umplut cu o budinca de frisca, preparata cu apa in loc de lapte.




Asta a fost tot. Deci, am 34 :)

6 comentarii:

  1. la multi ani,ce tinara esti!si ai 3 caprite?sau si un iedut?sa fii sanatoasa si fericita linga ei si toti cei dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Alison!
    Trei caprite am :)
    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si multa fericire.
    Arata foarte bine tot ce ai pregatit.Sunt sigura ca musafirii au fost foarte incantati.
    O zi frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! cu sanatate, impliniri,bucurii.
    Cu siguranta ca musafirii au fost incantati de ce ai pregatit.
    Te pup si te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am revenit repede.Inca un premiu la mine pe blog pentru tine.O duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc frumos!
    @ Micule, ma prezint pentru premiu, multumesc!

    RăspundețiȘtergere