joi, 3 iunie 2010

Cozonac "trandafir"

Dupa cum povesteam aici am ramas impresionata de finetea acestui cozonac, de usurinta cu care se pregateste, de gustul sau deosebit... Si cum am vazut si pe alte bloguri ca are trecere "trandafirasul" m-am gandit sa pregatesc si eu reteta de mai sus, un pic altfel.
Adica asa:



In ultimele doua saptamani chiar am facut cozonac trandafir de doua ori. Mi-a placut si in aceasta varianta, chiar daca am dus putin dorul gustului de caramel...



Am respectat intocmai cantitatile de AICI, precum si modul de preparare, pana la un punct; oala am captusit-o cu hartie de copt, rulourile obtinute le-am asezat tot in picioare, dar, le-am uns cu ou batut.



Si am copt cozonacul vreo 40 de minute, la 180 de grade.



Iata o privire de ansamblu:



Si una mai de aproape...



Si sectiunea :)



Yummy, nu?



Simplu, pufos, aromat, gustos...



Gata, m-am impaunat destul :)

4 comentarii:

  1. Arata foarte bine, merita toate laudele.
    Cred ca e si gustos.
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar reteta??? Unde e lista de ingrediente?
    Ahhaaaa, e secret... Bine bine, totusi, ramanem in asteptare...
    Elena - MI

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e niciun secret; un click pe link-ul inserat in text duce si la reteta; e de fapt un trandafir, dar fara caramel, cum am explicat mai sus.

    RăspundețiȘtergere