sâmbătă, 2 aprilie 2011

Cornuleţe cu gem


Din nou ceva simplu, bun, invatat de la cumnata-mea :)


Ingrediente: 1 pahar cu bors de putina ;)
1 pahar ulei,
un praf de sare,
faina cat cuprinde.

Daca aveti chef de rasucit cornulete fara numar :) folositi un pahar mai mare; eu am folosit o ceasca, de cca 100 ml.
Am amestecat ingredientele, adaugand faina pana mi-a iesit un aluat numai bun de intins; am intins foi, le-am decupat dupa o farfurie, am impartit foaia in 8, am pus pe fiecare cornulet cate putin magiun (daca aveti, puneti si putina nuca macinata), am rulat cornuletele si le-am copt in cuptorul preincalzit. Pana au inceput a se rumeni usor.
Calde le-am pudrat cu zahar pudra.

3 comentarii:

  1. Foarte bine arata,si sunt convinsa ca sunt delicioase,,,,am sa le incerc si eu,ca nu am facut cornulete cu ulei niciodata!!!
    weekend frumos!!

    RăspundețiȘtergere