miercuri, 9 mai 2012

Ruladă cu ou și carne de pui

DSC04209 by Diamar DSC04211 Ingrediente: 800 g piept de pui, 4 oua, 200 g unt, 1 gogosar, 1 lingura mustar, 1 ceapa, 2 foi dafin, 1 legatura patrunjel, sare. Carnea, fiarta in apa sarata, cu ceapa si dafin, se scurge, se da de doua ori prin masina de tocat. Ouale se fierb tari, se curata, se paseaza cu furculita. Se freaca 50 g unt cu mustarul, se adauga patrunjelul tocat marunt si ouale si se omogenizeaza. Restul de unt se amesteca cu gogosarul taiat cubulete mici si carnea. Compozitia de carne se aseaza pe folie de plastic, se intinde bine, iar deasupra se repartizeaza compozitia de oua. DSC04193 Se ruleaza strans cu ajutorul foliei. DSC04196 Se da la frigider, cateva ore si apoi se taie felii. DSC04208

9 comentarii:

  1. O forma delicioasa de a pregatii puiul :)

    RăspundeţiȘtergere
  2. Un aperitiv grozav!!!Yummy!Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  3. tare bun trebuie sa fie...
    Pupici

    RăspundeţiȘtergere
  4. Un aperitiv si pe gustul meu. Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  5. Am ajuns la tine in "bucatarie"si am vazut aceasta reteta.Mi-ai facut o surpriza foarte placuta pregatind-o,si iti multumesc pentru acest lucru.
    Imi place foarte mult cum ti-a reusit.Sa va fie de bine.
    Te pup!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Va multumesc frumos!
    @ Dia, multumesc pentru idee, a fost ceva deosebit!

    RăspundeţiȘtergere