duminică, 7 aprilie 2013

Meniu pentru săptămâna albă

Cam cu intarziere...

In asteptarea primaverii am schimbat si fundalul blogului; mi-e asa dor de copacii in floare! Din pacate, in ultima vreme am avut parte de ninsori si ploi. Si vant... Brr!

Anul acesta mi-am putut serba ziua de nastere in Saptamana alba, asa ca m-am axat pe branza, oua, peste; si pe verzaciuni :D

DSC06444

Am pregatit niste oua umplute; umplutura a fost simpla, cu galbenus, maioneza, zeama de lamaie si un strop de mustar.

DSC06446

Am mai pregatit niste ciupercute umplute, cu mult cascaval;

DSC06447

Bilute de mozzarela, pe scobitori, cu rosii cherry, stropite cu putin ulei si presarate cu busuioc (uscat, de data asta) si putin piper; icre pe felii de castravete

DSC06448

Vorbeam de verzaciuni... am pregatit si o salata greceasca, dar si niste paste cu ton si porumb, pe care nu le-am mai fotografiat

DSC06456

Ca fel principal am papat peste, preparat simplu: prajit, cu mujdei si mamaliguta. Si ca desert, un tort cu crema de iaurt

DSC06479

5 comentarii:

  1. Multe bunatati pe aici...salivare intensa de dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nemoipomenit meniu , la multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai facut pofta!.. Tare bine arata toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh yummy food..happy belated birthday!

    RăspundețiȘtergere