sâmbătă, 17 octombrie 2015

Parada Virtual Hug - octombrie


Parca mai ieri am lansat provocarea pentru luna in curs; nici nu stiu cand a trecut timpul: deja s-au scurs cateva saptamani din noul an scolar, am cules strugurii, a si nins... In aceasta luna, care s-a scurs foarte repede, dupa cum spuneam, s-au strans cateva imbratisari virtuale, pe care vreau sa vi le prezint. Aceste imbtatisari fac parte din seria "Virtual Hug", provocare ce a fost lansata de Cristina.


1. Prima care a spart gheata a fost Laura; din casuta ei, placuta, primitoare, ne-a trimis noua o delicioasa pizza cu crusta de conopida si Simonei - fata cu maini de aur, o imbratisare calda.



2. Cristina, "mama" acestei simpatice provocari, trimite o imbratisare virtuala lui Lulu cea harnica; si uite asa am gustat un delicios tort cu crema de lapte prins, in a 23 luna de Virtual Hug! La mai multe!!


3. Lubita, sau Lulu, cum o stiu prietenii, ne povesteste despre pretioasele macese, pe care le-a transformat in gem, iar imbratisarea sa ii este adresata unei fete cu suflet bun si sensibil, Daniela Andrei.


4. No, ce sa zic, pe mine una m-o dat gata unicornul Onchao! Cred ca trei vieti de-as trai nu mi-ar reusi asa ceva... Pe Onchao, si nu numai, il puteti admira la Maria pe blog, care profita de ocazie si ii transmite unchiului ei o imbratisare virtuala si o sincera urare, de "La multi ani!"


5. Continua seria aniversarilor; ii uram si noi "La multi ani fericiti!" tatalui Danielei Andrei, care a implinit o frumoasa varsta zilele acestea. Daniela ii include intre destinatari ai imbratisarilor pe Gusti Roman si echipa Bucataras. Multumim pentru participare, Daniela!!


6. Elena ne-a surprins cu un tort inghetat cu cafea si fasole rosie; interesanta combinatie, merita testata! Imbratisarea Elenei ii este adresata Catalinei Bucur. Am intrat si eu pe blogul Catalinei si am ramas impresionata! Retete care mai de care si fotografii desavarsite! Catalina, ai un nou fan ;)



7. Zina ne povesteste despre toamna, despre Cehov, despre film (12!)... si ne serveste cu zacusca! Imbratisarea ei virtuala merge spre Melania, o romanca stabilita in Franta, dar care nu si-a uitat tara!


8. Daca e toamna musai mancam ceva cu mere, mai ales ca Stefy cea harnicuta ne-a pregatit o parfumata rulada cu mere. Destinatara imbratisarii este Adina, posesoarea unui blog bine pus la punct, cu multe retete, atent explicate.


9. Va plac bijuteriile acestea de briose? Mie foarte mult! Loredana (posesoare a unui blog de suflet si pentru suflet) le-a pregatit si ni le-a adus in dar; imbratisarea ei virtuala calatoreste catre Vicky, o persoana calda, care reuseste sa imbine placerea de a gati cu cea de a scrie (si le face tare bine pe amandoua!).


10. Imbratisarea mea este adresata cititorilor blogului meu, cu drag, din drag!



Multumesc fetelor pentru participare!! Ii predau stafeta Laurei!

3 comentarii:

  1. Imi place mult parada noastra! La mai mare!
    Felicitari, ai scris foarte frumos si cu multa sensibilitate despre fiecare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de gazduire, tare frumoasa parada! Ce de ganduri frumoase si ce de bunatati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce parada frumoasa s-a adunat! Multumim! Cat despre Onchao, nu-ti trebe 3 vieti sa-l reusesti, doar vro saptamana:)))

    RăspundețiȘtergere