- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
luni, 3 ianuarie 2011
Ouă umplute
Mie una imi plac foarte mult ouale umplute. Cu maioneza/fara maioneza, cu diverse umpluturi... Asa ca am pregatit si pentru masa de revelion o portie. De regula folosesc doua umpluturi, una cu pate de ficat, alta pe baza de peste.
Am folosit 11 oua, 1 cutie de pate de ficat, 1 conserva de peste, unt, zeama de lamaie, mustar, maioneza.
Pentru umplutura cu pate am mixat galbenusurile a 5 oua cu pateul de ficat, 2 lingurite de mustar si cca 50 g unt moale.
La conserva de peste (scurs) am adaugat galbenusurile a 6 oua, 1 lingura de maioneza, zeama de lamaie, putin piper macinat si 1 lingura de unt. Am mixat bine.
Am umplut ouale folosind seringa pentru ornat si le-am ornat cu putina maioneza.
Si gata :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.
RăspundețiȘtergerela multi ani! si mie imi plac tare mult ouale umplute, iar reteta ta suna delicios!
RăspundețiȘtergerebuuune rau!sotul meu e mare fan!
RăspundețiȘtergere@ Zazuza, multumesc pentru vizita si aprecieri!
RăspundețiȘtergere@ Floo, multumesc pentru invitatie, ma mobilizez ;)