
Ceva foarte simplu de preparat; am tinut neaparat sa le strecor in meniul de revelion, poate si pentru ca sunt fan infocat al foietajului :)
Am folosit 1 pachet de aluat pe care l-am decongelat, am decupat stelute cu forma de fursecuri, stelute pe care mai apoi le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute. Dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.
Pentru pasta de peste am mixat cca 50 g unt moale, 1 conserva de peste (am scurs pestele), zeama de lamaie, putin maghiran. Am mixat pana s-a alifiat compozitia. Mai adaugati unt daca doriti.
Pasta am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat dupa care am umplut stelutele. Le-am pastrat la rece, pana in momentul servirii.
Ce de efect si ce bune sunt.Fur ideea.
RăspundețiȘtergereLa multi ani.
Micule, multumesc pentru vizita!
RăspundețiȘtergereLa multi ani!