- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
duminică, 18 martie 2012
Ouă umplute 1
Foarte pe scurt: galbenusurile le-am zdrobit cu furculita (am folosit 9 oua) si le-am amestecat cu 4 lingurite de sos scordolea (asa, mai cu varf), 3 linguri de maioneza, sare,dupa gust, si zeama de lamaie. Am umplut albusurile cu pasta obtinuta.
Detalii despre scordolea aici.
O zi frumoasa va doresc!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
si astea imi plac :)
RăspundețiȘtergereMerci, Kadia.
RăspundețiȘtergere