vineri, 2 septembrie 2011

Tartine calde cu brânză


Afara ploua marunt, e destul de frig si brr, trist. Gata cu vara; se apropie si inceperea unui nou an scolar (da, stiu, alt brr). De fapt profii deja au fost chemati la scoala...
In fine. Atmosfera e numai buna pentru a incinge cuptorul, pentru micul dejun.

Ingrediente:
200 g branza de vaci,
200 g cas (pus la sare, in cazul meu),
1-2 oua,
1 ardei gras, taiat cubulete,
sare, piper, verdeata...


Branza de vaci sfaramata cu furculita o amestec cu casul dat pe razatoare, cu ouale batute, cu ardeiul gras, tocat si niscai marar, patrunjel, tocate si astea.
Potrivesc gustul de sare si piper si intind pasta obtinuta pe felii de paine, pe care le asez apoi intr-o tava (tapetata cu hartie de copt, ca sa nu ma mai complic).

Introduc tava in cuptorul incins si las sa se crocanteasca un pic painea; nu m-am uitat la ceas.
Decorez cu verdeata.


12 comentarii:

  1. yoy.neata' minunat mic dejun.la mine doar cafeaua intra in stomac dimineata.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pofta mi-ai facut.Tot ce are branza e super pentru mine.
    te pup si-ti doresc weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmmm ce bun,nu refuz asa o tartina delicioasa,pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sar micul dejun pentru ca....ma scol tarziu si ar trebui sa fac un brunch....dar le-as manca la cina cu mare placere...
    Te invidiez ca stai la racoare...la mine ne coacem in continuare,si mai ales este mare naduseala...
    Te pup si o zi placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmm, bun! Ador tartinele de acest gen!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelente pentru cina sau mic dejun. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac tartinele tale branzoase si as prefera sa le fac si la 50 grade numai sa nu vina urata asta de toamna!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc tuturor, ma bucur ca v-au placut tartinele mele!

    RăspundețiȘtergere
  9. arata bine si un dejun usor si repede de facut, sanatos, delicios si savuros :)

    RăspundețiȘtergere