joi, 27 iunie 2013

Falafel

DSC06488

Mi-am incercat norocul cu niste naut: dupa ce am scormonit nitel pe net si am studiat cateva idei, m-am oprit la Teo si la Viorel Copolovici.

Eu am folosit urmatoarele ingrediente: 1 conserva de naut (pe care l-am scurs bine),

2 catei de usturoi (i-am zdrobit),

o mana de patrunjel,

sare, piper, ulei de masline,cat sa lege compozitia (daca doriti puneti si un ou)

1 lingurita seminte de coriandru, pe care le-am pisat (sau nucsoara, dupa cum spune Teo).

DSC06419

Pai... am blenduit totul (nu foarte fin), am amestecat ingredientele, am format mici chiftelute din compozitie pe care le-am asezat intr-o tava, pe hartie de copt. Am pensulat chiftelutele cu putin ulei si am introdus tava in cuptorul incins; le-am lasat acolo pana s-au aurit, sa fi fost vreo 20 de minute...

DSC06484

Interesante!

DSC06485

3 comentarii:

  1. un aperitiv foarte usor de preparat si foarte gustos!

    RăspundețiȘtergere
  2. am niste naut fiert in congelator , o sa fac...asa fac , fierb si tin in congelator ca mi-e lene sa fac de fiecare data :)

    RăspundețiȘtergere
  3. I'll wager these were delicious. They certainly look appealing. Have a wonderful weekend. Blessings...Mary

    RăspundețiȘtergere