miercuri, 17 februarie 2016

Virtual Hug de februarie


A mai trecut o luna, de iarna, cica, si iarasi s-au adunat cateva imbratisari virtuale. Cea care a lansat in blogosfera ideea de a oferi cuiva o imbratisare virtuala este Cristina, iar cea care numara astazi imbratisarile sunt eu :)

Zina ne-a mai citit o pagina din jurnalul sau: printre insemnari despre vreme, retete incercate, filme, fotografii, se strecoara si imbratisarea destinata lui Dani, posesoarea unui blog frumos colorat, din care razbate dragostea pentru natura, dupa cum ne-o descrie Zina.



Maria ne ademeneste cu briose delicioase si parfumate, o combinatie interesanta de portocale si trandafiri. Gandurile ei bune se indreapta spre Ana, careia ii ureaza "La multi ani!" Maria, a mai ramas vreo briosa, sau le-ai trimis pe toate Anei? :P



 Lulu are si ea aniversati carora le ureaza "La multi ani!": pentru ei a pregatit o prajitura cu ananas, in forma de inima. Uram si noi nepotilor tai, Lulu, un sincer "La multi ani!"



Laura ne pune in farfurie o portie de paste, cu un sos minunat pe care l-as incerca si eu. Drept dovada atasez o fotografie care te face sa iti doresti o asa mancare pe masa. Sa nu uit, imbratisarea Laurei ii este adresata Angelei; vizitati-i blogul, este foarte interesant.


Un tort de 10 pentru o fetita de 10! Asta ne prezinta Loredana. "La multi ani, Miruna! Mult succes la scoala!"
Un pupic pentru fetita ta, Loredana, e tare dragalasa!


Cristina soseste la provocare cu o prajitura fina, tare aspectuoasa! Tare mult imi place cum ti-a iesit prajitura!
Imbratisarea virtuala a Cristinei calatoreste catre Diana, care sarbatoreste 3 ani de blogging! Ii uram si noi sa adune cat mai multe retete delicioase si cat mai multi vizitatori! Incepand de azi ai unul in plus ;)


Stefy a pregatit o minunata prajitura, ora 12! Mie una  aceasta prajitura mi-a indulcit copilaria, se numara printre preferatele mele, cand mergeam la cofetarie de multe ori ora 12 mancam.... Stefy ii transmite o imbratisare sotului sau. Va doresc fericire!


Eu, ce sa zic, vin in februarie cu biscuitii pregatiti pentru Mos Craciun :) Gandurile mele bune au ajuns deja la Sara&Miki. Multumesc pentru reteta si pentru inspiratie!!




Dupa cum se vede am avut multe aniversari: eu transmit tuturor toate cele bune! Si predau stafeta Loredanei!


3 comentarii: