- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
sâmbătă, 16 octombrie 2010
Biscuiţi
Mda, am reinceput serviciul, se cunoaste, nu? Nu mai am timp de nimic :))
Postez o reteta simpla, e vorba de niste biscuiti, buni pentru copii; ii pot rontai cu placere, dar, tot cu placere, pot participa la prepararea lor: intindeti foaia de aluat, oferiti-le forme pentru fursecuri si lasati-i sa decupeze biscuiti dupa bunul lor plac, sau cat va lasa nervii :)
Am folosit 2 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri ulei, 1/2 lingurita bicarbonat stins, circa 250 g faina. A, puteti inlocui uleiul cu niste unt sau margarina, cam jumatate de pachet. Puteti dubla cantitatile...
Nu mai tin minte cat i-am lasat la copt, oricum cand incep sa se rumeneasca scot tava din cuptor.
Am in caiet (de la maica-mea), aceeasi reteta, dar cu amoniac; fursecurile obtinute se pot lipi intre ele, cu gem, sau o crema de ciocolata din comert, de exemplu.
Va doresc o duminca frumoasa, sper sa revin mai des pe blogger.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce frumusei mai sunt.
RăspundețiȘtergereO seara placuta!
Multumesc pentru vizita, Maria!
RăspundețiȘtergereAm si eu in plan sa incerc o reteta de biscuiti.Merci pt idee.Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergeream sa incerc si eu!Alexandra mea iubeste tare bucatareala!
RăspundețiȘtergereArata tare bine biscuiteii tai.
RăspundețiȘtergere