luni, 9 mai 2011

Ouă ”Primavera”


Am experimentat o noua umplutura pentru oua, si anume, m-am inspirat din Practic in bucatarie; rezultatul? Chiar interesant.

Am fiert mai multe oua, dar pentru aceasta reteta am folosit doar 8.
Am ras 3 ridichi, am tocat 2 cepe verzi, am ras 50 g cascaval; toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile sfaramate cu furculita. Am pus sare si piper dupa gust. Am pus si 2 linguri de smantana, asa, la inspiratie.
Ar fi trebuit sa adaug in compozitie si niste marar tocat.
Am umplut albusurile cu pasta de galbenus.
Scurt si la obiect :)

7 comentarii:

  1. As manca oua umplute oricand.yuuumy

    RăspundețiȘtergere
  2. eu spun ca este pe gustul meu , tare mult imi place cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta reteta... si sigur buna cu ceapa, ridichi... hmmm, deja imi imaginez gustul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bune.Cu siguranta am sa le incerc.
    Te pup si-ti doresc o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc tuturor pentru vizita!
    Sa stiti ca sunt gustoase ;)

    RăspundețiȘtergere