- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
luni, 9 mai 2011
Ouă ”Primavera”
Am experimentat o noua umplutura pentru oua, si anume, m-am inspirat din Practic in bucatarie; rezultatul? Chiar interesant.
Am fiert mai multe oua, dar pentru aceasta reteta am folosit doar 8.
Am ras 3 ridichi, am tocat 2 cepe verzi, am ras 50 g cascaval; toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile sfaramate cu furculita. Am pus sare si piper dupa gust. Am pus si 2 linguri de smantana, asa, la inspiratie.
Ar fi trebuit sa adaug in compozitie si niste marar tocat.
Am umplut albusurile cu pasta de galbenus.
Scurt si la obiect :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Bravo, imi place cum arata...
RăspundețiȘtergereAs manca oua umplute oricand.yuuumy
RăspundețiȘtergereeu spun ca este pe gustul meu , tare mult imi place cum arata!
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta... si sigur buna cu ceapa, ridichi... hmmm, deja imi imaginez gustul...
RăspundețiȘtergereTare frumoase sunt Alexandrina.
RăspundețiȘtergereFoarte bune.Cu siguranta am sa le incerc.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc o zi faina.
Va multumesc tuturor pentru vizita!
RăspundețiȘtergereSa stiti ca sunt gustoase ;)