- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
duminică, 19 octombrie 2014
Cârnăciori în foietaj
Sunt minunati!
Desigur, tot o reteta pregatita cu mult timp in urma, cum altfel?
Sursa!
Avem nevoie de carnaciori, aluat de foietaj, semnite de susan, ou pentru uns, putina sare.
Aluatul se lasa la dezghetat, la temperatura camerei, dupa care se taie fasii (eu am folosit o rola de patiserie). Cu fasiile obtinute se invelesc carnaciorii. Ungem aluatul cu ou batut cu un praf de sare si presaram semintele de susan (ori ce alte seminte doriti voi).
Asezam carnaciorii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins pana se rumeneste aluatul.
Sunt deliciosi!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu