- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
sâmbătă, 18 iulie 2015
Salată cu fasole, năut şi cuş-cuş
Imratisarea virtuala a acestei luni ii este adresata Gabrielei. De pe blogul ei am ales sa pregatesc o delicioasa salata.
Ingrediente:
1 conserva de fasole rosie,
1 conserva de naut SunFood,
3/4 ceasca cus-cus,
1/2 morcovi (baby, daca aveti),
zeama de lamaie,
patrunjel (eu nu am avut patrunjel verde la indemana),
ceapa verde, taiata fin,
sare si piper, dupa gust.
Intai am pregatit cus-cus-ul, conform indicatiilor de pe pachet (am dat in clocot o ceasca cu apa si putin ulei si putina sare, am adaugat cus-cus-ul, am amestecat bine, am oprit focul; am acoperit vasul si am lasat cus-cus-ul sa se umfle, cca 10 minute).
Am fiert morcovii si i-am taiat bastonase. Am spalat si scurs fasolea si nautul.
Am amestecat toate ingredientele intr-un bol, am stropit cu zeama de lamaie si am potrivit gustul cu sare si piper.
Yum!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu