Adica asa:

In ultimele doua saptamani chiar am facut cozonac trandafir de doua ori. Mi-a placut si in aceasta varianta, chiar daca am dus putin dorul gustului de caramel...

Am respectat intocmai cantitatile de AICI, precum si modul de preparare, pana la un punct; oala am captusit-o cu hartie de copt, rulourile obtinute le-am asezat tot in picioare, dar, le-am uns cu ou batut.

Si am copt cozonacul vreo 40 de minute, la 180 de grade.

Iata o privire de ansamblu:

Si una mai de aproape...

Si sectiunea :)

Yummy, nu?

Simplu, pufos, aromat, gustos...

Gata, m-am impaunat destul :)
Arata foarte bine, merita toate laudele.
RăspundețiȘtergereCred ca e si gustos.
O seara buna.
Buuuun!!!!A iesit perfect,felicitari!!!!
RăspundețiȘtergereDar reteta??? Unde e lista de ingrediente?
RăspundețiȘtergereAhhaaaa, e secret... Bine bine, totusi, ramanem in asteptare...
Elena - MI
Nu e niciun secret; un click pe link-ul inserat in text duce si la reteta; e de fapt un trandafir, dar fara caramel, cum am explicat mai sus.
RăspundețiȘtergere