- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
sâmbătă, 2 aprilie 2011
Cornuleţe cu gem
Din nou ceva simplu, bun, invatat de la cumnata-mea :)
Ingrediente: 1 pahar cu bors de putina ;)
1 pahar ulei,
un praf de sare,
faina cat cuprinde.
Daca aveti chef de rasucit cornulete fara numar :) folositi un pahar mai mare; eu am folosit o ceasca, de cca 100 ml.
Am amestecat ingredientele, adaugand faina pana mi-a iesit un aluat numai bun de intins; am intins foi, le-am decupat dupa o farfurie, am impartit foaia in 8, am pus pe fiecare cornulet cate putin magiun (daca aveti, puneti si putina nuca macinata), am rulat cornuletele si le-am copt in cuptorul preincalzit. Pana au inceput a se rumeni usor.
Calde le-am pudrat cu zahar pudra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte bine arata,si sunt convinsa ca sunt delicioase,,,,am sa le incerc si eu,ca nu am facut cornulete cu ulei niciodata!!!
RăspundețiȘtergereweekend frumos!!
Interesanta reteta, imi place...
RăspundețiȘtergereVa multumesc!
RăspundețiȘtergere