- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
joi, 28 aprilie 2011
Desert cu căpșuni
In urma prepararii cheesecake-ului New York am ramas cu niste resturi:
Capsunile fierte, pe care nu le-am aruncat,
niste crema de branza, cativa biscuiti si capsuni. Ca sa inchid si gura celor din jur am improvizat un mic desert.
Cu capsunii ramasi aveam oricum de gand sa fac o spuma de fructe, dupa reteta de aici, asa ca am "furat" si putina bezea...
Crema de branza ramasa am amestecat-o cu capsunile fierte; am repartizat noua compozitie pe fiecare biscuite cu ajutorul unei lingurite, am pus deasupra cate un mot de bezea si bucati de capsuna.
A picat foarte bine acest desert, mai ales ca cheesecake-ul trebuia sa stea la rece pana a doua zi :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ma prezint si eu la o capsunica, sigur e bun de tot desertul asta...
RăspundețiȘtergereImi place cum arata asa rustic, super. O seara placuta...
RăspundețiȘtergeresuper idee, din orice se poate face cate ceva numai ideii sa ai... pe mine una mai impresionat cu acest desert simplu...
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
RăspundețiȘtergerearata tare bine acest desert, esti tare iventiva....pup
RăspundețiȘtergere@ Felis, Diana, multumesc!
RăspundețiȘtergere