Mai sunt cateva zile si se incheie provocarea lunii mai "Dulce Romanie". Am pregatit si eu o salata, ca sa fiu in ton cu cerintele acestei luni; mai am si ceva cu capsuni, de mazare nu am mai avut timp... Sper sa reusesc sa postez si a doua reteta pana pe 30 mai.
Am folosit un manunchi generos de leurda (am pus cateva frunze si in congelator :P), cateva fire de ceapa verde, 2 felii de cascaval, 3 oua, sare, ulei, zeama de lamaie.
Am pus intr-un castron leurda si ceapa verde, spalate, taiate, cascavalul taiat cuburi, precum si felii de ou fiert. Am potrivit gustul de sare, am asezonat cu ulei si zeama de lamaie (am amestecat cu grija...) si am decorat cu alte cateva felii de ou fiert.
Salata am pregatit-o la inceputul lunii, cand merii erau in floare; nu am reusit sa o postez mai repede...
Arata grozav salata prezentata intr-un cadru rustic !
RăspundețiȘtergerenu stiam ca se poate manca Leurda, am incercat salata si este foarte buna
RăspundețiȘtergereFose septice
Bazine - Rezervoare