Am copt briose. Cu morcovi. E vorba tot despre o reteta facuta cu ceva timp in urma; din pacate nu mi-am salvat pagina unde am gasit reteta, asa ca nu pot preciza sursa. Redau lista de ingrediente:
- 150 g morcov ras,-100 g zahar,
-2 oua, 75 ml ulei,- 100-150 g faina, 1 lingurita praf de copt,
-1 plic de zahar vanilat, 2 lingurite scortisoara. Mixam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, dar si un praf de sare, cateva minute; adaugam treptat uleiul, dupa care incorporam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si scortisoara.Turnam compozitia in forme de briose, unse cu unt si tapetate cu faina, sau tapetate cu hartiute pentru muffins/briose.
Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, timp de 20-25 de minute.
Pofta buna!
Le-as face si eu, ca tot le-am vazut, dar unii au spus ca nu au fost satisfacuti de gust...tie cum ti s-au parut? Multumesc!
RăspundețiȘtergereMie mi-au placut; se simte un pic gustul de morcov, dar pe mine nu m-a deranjat. De un singur lucru imi pare rau, as fi vrut sa pun si niste nuca, dar am uitat. Asta inseamna ca trebuie sa refac reteta.
RăspundețiȘtergeresunt foarte bune mie imi plac f mult dar depinde de gusturile fiecaruia,se fac usor merita sa incerci eu am ornat pe deasupra cu glazura,sincer merita poti sa pui ce vrei deasupra am pus si budinca si gem
RăspundețiȘtergere