- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
sâmbătă, 14 septembrie 2013
Aperitiv cu vinete şi cremă de brânză
O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.
Ingrediente: 1 vanata,
150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
cateva rosii cherry,
ulei de masline,
sare, piper, busuioc,
3 catei de usturoi.
Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.
Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu