joi, 19 septembrie 2013

Frigărui

DSC08437

Scriu pe fuga: a inceput (brr) scoala, eu inca sunt in perioada aceea de acomodare... si mereu pe fuga, nimic nu se poate face in tihna...

Am avut comanda de frigarui, intr-o zi; ce sa fac, pot comenta? Nu de alta, si eu mananc cu placere :)

Am folosit: 2 cepe,
10 ciuperci,
1 piept de pui,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras galben,
150 g piept de porc afumat.

Mai intai am taiat carnea de pui cubulete, pe care le-am pus intr-o punga impreuna cu 1 lingura ulei, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura miere, 1 lingurita de mustar, sare, piper, busuioc (dupa gust). Am scuturat zdravan punga, inchisa ermetic, si am lasat carnea la rece o jumatate de ora.
Intre timp am taiat ciupercile, curatate, bucati potrivite, am taiat ardeii, ceapa si pieptul afumat.

DSC08441

Am pus ingredientele pe bete de frigarui, alternandu-le (dupa cum mi-a venit). Am fript frigaruile (pe toate partile, pana s-a facut carnea de pui) pe grill-ul incins, uns cu putin ulei.
Fu bataie ;)

DSC08442

DSC08443

7 comentarii:

  1. Draga mea sa sti ca pentru noi , frigaruile sunt o desfatare...ne plac mult de tot.
    Si ale tale, chiar daca le-ai facut pe fuga, arata minunat !
    Te tzuc cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioase frigaruile. Cind mai primesti comanda, sa strigi si la mine, ca vin sa va ajut la mincat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Se fac rapid si se mananca la fel! ;-) Pozele sunt superbe :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bunatati!
    Pentru ca luna aceasta noi gazduim provocarea Dulce Romanie, te invitam sa participi :)

    RăspundețiȘtergere