Scriu pe fuga: a inceput (brr) scoala, eu inca sunt in perioada aceea de acomodare... si mereu pe fuga, nimic nu se poate face in tihna...
Am avut comanda de frigarui, intr-o zi; ce sa fac, pot comenta? Nu de alta, si eu mananc cu placere :)
Am folosit: 2 cepe,
10 ciuperci,
1 piept de pui,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras galben,
150 g piept de porc afumat.
Mai intai am taiat carnea de pui cubulete, pe care le-am pus intr-o punga impreuna cu 1 lingura ulei, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura miere, 1 lingurita de mustar, sare, piper, busuioc (dupa gust). Am scuturat zdravan punga, inchisa ermetic, si am lasat carnea la rece o jumatate de ora.
Intre timp am taiat ciupercile, curatate, bucati potrivite, am taiat ardeii, ceapa si pieptul afumat.
Am pus ingredientele pe bete de frigarui, alternandu-le (dupa cum mi-a venit). Am fript frigaruile (pe toate partile, pana s-a facut carnea de pui) pe grill-ul incins, uns cu putin ulei.
Fu bataie ;)
Draga mea sa sti ca pentru noi , frigaruile sunt o desfatare...ne plac mult de tot.
RăspundețiȘtergereSi ale tale, chiar daca le-ai facut pe fuga, arata minunat !
Te tzuc cu mult drag !
Delicioase frigaruile. Cind mai primesti comanda, sa strigi si la mine, ca vin sa va ajut la mincat...
RăspundețiȘtergereDelicioase frigaruile!!!
RăspundețiȘtergeresi baiatul meu le adora!
RăspundețiȘtergereSe fac rapid si se mananca la fel! ;-) Pozele sunt superbe :*
RăspundețiȘtergereCe bunatati!
RăspundețiȘtergerePentru ca luna aceasta noi gazduim provocarea Dulce Romanie, te invitam sa participi :)
Ce bune sunt!
RăspundețiȘtergere