- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
duminică, 30 martie 2014
Biscuiţi din fulgi de ovăz
Daca ati sti ce gust bun au biscuitii acestia!! Si ce simplu se fac :) I-am vazut pe blogul Cristinei, si pentru ca e vorba despre reteta altcuiva, profit de ocazie si particip la provocarea Virtual Hug. Gandul bun al acestei luni merge direct la Cristina, si ca multumire pentru deliciosii biscuiti pe care i-am papat, si pentru ca este pentru mine o sursa de inspiratie.
Virtual Hug din aceasta luna este gazduita de Monica.
Reteta biscuitilor este foarte simpla, se folosesc doar doua ingrediente, care se armonizeaza placut, si anume banane si fulgi de ovaz.
Folosim doua banane, bine coapte si 1 cana cu fulgi de ovaz.
Am urmat exemplul Cristinei si am adaugat niste ciocolata, eu am folosit Heidi, cu 85% cacao, rasa.
Cat mi s-a incins cuptorul am zdrobit bananele (decojite :P) cu o furculita si le-am amestecat cu fulgii de ovaz si cu ciocolata. Am repartizat compozitia omogenizata, cu ajutorul unei lingurite, formand mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am aplatizat un pic gramajoarele.
Si mai de aproape...
Am tinut biscuitii in cuptor, la cca 180 de grade, cam 15 minute (pana incep sa prinda culoare). Am obtinut biscuiti cu o textura interesanta, crocanti la exterior si molcuti la interior. Si sunt si de post :)
Multumesc, Cristina!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ai tai au iesit mai frumosi! ♥
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru gandul tau bun! iti doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari! :*
Wow cat de interesant!
RăspundețiȘtergere