- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
luni, 29 iunie 2015
Salată caldă cu năut şi spanac
By Vio! Am adaptat-o putin, renuntand la oul fiert.
Ingrediente: 1 conserva de naut SunFood,
100 g baby spanac,
1 catel de usturoi,
3 linguri ulei de masline,
zeama de lamaie,
sare.
Am pus uleiul la incins intr-o tigaie si am adaugat, cateva secunde, usturoiul, pentru ca uleiul sa-i imprumute aroma.
Am adaugat nautul, spalat si scurs, peste ulei si am lasat tigaia pe foc pana s-a rumenit nautul.
Am adaugat frunzele de spanac, care nu trebuie tinute mult pe foc, sa ramana crocante.
Am pus totul intr-un bol, am aromatizat cu zeama de lamaie, am presarat sare dupa gust.
Eu am pus deasupra niste rosii cherry.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu