De cand vreau sa va scriu despre aceasta omleta... Noi, adica eu si soacra mea, o apreciem tare mult; cand ceapa verde isi scoate cat de cat mustatile la iveala, da primavara in noi si ne apucam de verzaciuni :D
Eh, faceti un pic abstractie de faptul ca deja e vara :)) Reteta asta trebuia postata demult...
Iata despre ce este vorba:
Ok. Ne apucam de treaba. Eu sau soacra-mea (care cum ne nimerim) pregatim ingredientele "care este" :)):
3 oua (doar noi doua mancam asa o omleta),
cozi de ceapa (de astea puneti cate vreti),
2-3 linguri branza rasa. Noi folosim, de regula, cas pus la sare, pentru iarna.
Mai intai am tocat ceapa, nu foarte marunt:
Peste ouale batute am adaugat branza si am omogenizat.
Am pus apoi ceapa in tigaie, cu putin ulei, la calit.
Nu o rumenim.
Am turnat apoi si ouale, dupa care am prajit omleta pe ambele parti.
Servim cu pofta :)
Mie-mi place omleta cu ardei gras, n-am incercat niciodata cu cozi de ceapa, da'daca zici ca-i place si soacrei tale...poate o incerc.
RăspundețiȘtergereO zi faina!
Vin la tine urgent.Imi place si mie foarte tare.E asa de buna, iar pozele tale sunt asa de apetisante.
RăspundețiȘtergereO zi faina sa ai.
mmm,si mie imi place sa fac macar o singura data,primavara ,acesta reteta,are un parfum aparte si o savoare unica,nu-i asa?eu ii mai adaug si niste hasmatuchi...
RăspundețiȘtergereMami si cu mine adoram varianta asta de omleta! la fel si pe cea cu patrunjel si marar muuuuuuuult! :)
RăspundețiȘtergere@ Liana, eu sunt un fan al omletelor; si cea cu ardei gras imi place foarte mult, de fapt, imi place sa adaug ardei gras cam in orice mancare :)
RăspundețiȘtergere@ Micule, poftim, oricand esti binevenita!
@ Alison, buna ideea cu hasmatuchi. Si, ai dreptate, are o savoare unica reteta asta.
@ Vdaiana si eu fac omleta cu marar si patrunjel, mai ales ca de astea avem din plin in gradina. Si imi place tare mult!
Va multumesc pentru vizita!
La indemana tuturor , felicitari pentru blog!
RăspundețiȘtergere