sâmbătă, 18 mai 2013

Piept de pui cu ciuperci

DSC05608

Am multe retete pe care le-am facut mai demult si ale caror fotografii asteapta cuminti in memoria pc-ului, sa le bage careva in seama. Profit de Eurovision si scriu rapid o postare :) Nu e ceva spectaculos, dar macar e gustos :)

DSC05612

Ingrediente: 350 g piept de pui,

350 g ciuperci, sare, piper,

3 cepe, 200 ml smantana de gatit, unt.

DSC05611

Pieptul de pui l-am taiat in bucati potrivite ca marime si l-am prajit in unt, pe toate partile; dupa ce s-a albit carnea am mai lasat-o pe foc, pana a inceput a se rumeni.

Separat, intr-o tigaie, am calit usor ceapa tocata, pana a devenit translucida, am adaugat ciupercile, taiate si ele bucati si am lasat tigaia pe foc sa se intrepatrunda gusturile. Dupa ce s-au calit si ciupercile am adaugat bucatile de piept de pui si apoi am turnat smantana de gatit.

Am lasat la fiert, la foc potrivit, inca cateva clocote. Am potrivit gustul de sare si piper.

DSC05618

3 comentarii:

  1. Sunt convinsa ca e mai myult decat gustos. Arata tare apetisant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hhhmmm, delicios si savuros, imi place cum arata, trebuie incercat de urgenta, mi-a facut deja pofta..:D

    RăspundețiȘtergere