- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
luni, 22 decembrie 2014
Banana bread
Am facut-o si eu, daa, si mi-a placut :) Reteta am preluat-o de pe site-ul Cristinei Mazilu, dar fara optionale :P (asta dupa ce am lecturat cateva retete "banana bread"...).
Ingrediente: 120 g unt,
200 g zahar,
2 oua,
250 g faina,
1/2 lingurita sare,
1 lingurita bicarbonat,
3 banane coapte, pasate.
Mixam untul cu zaharul pana se formeaza un amestec cremos; adaugam ouale si omogenizam.
Separat amestecam faina cu sarea si bicarbonatul. Adaugam ingredientele uscate in amestecul cu unt si omogenizam.
Incorporam bananele.
Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si coacem la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana checul trece testul scobitorii (cca 1 ora).
Presaram cu zahar pudra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu