- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
miercuri, 9 mai 2012
Ruladă cu ou și carne de pui
by Diamar
Ingrediente: 800 g piept de pui,
4 oua,
200 g unt,
1 gogosar,
1 lingura mustar,
1 ceapa,
2 foi dafin,
1 legatura patrunjel,
sare.
Carnea, fiarta in apa sarata, cu ceapa si dafin, se scurge, se da de doua ori prin masina de tocat.
Ouale se fierb tari, se curata, se paseaza cu furculita.
Se freaca 50 g unt cu mustarul, se adauga patrunjelul tocat marunt si ouale si se omogenizeaza.
Restul de unt se amesteca cu gogosarul taiat cubulete mici si carnea.
Compozitia de carne se aseaza pe folie de plastic, se intinde bine, iar deasupra se repartizeaza compozitia de oua.
Se ruleaza strans cu ajutorul foliei.
Se da la frigider, cateva ore si apoi se taie felii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
O forma delicioasa de a pregatii puiul :)
RăspundețiȘtergereUn aperitiv grozav!!!Yummy!Pupici!
RăspundețiȘtergerehmmmmm...ce apetisant!
RăspundețiȘtergerefoarte bun!!Imi place!!O zi frumoasa!!
RăspundețiȘtergeretare bun trebuie sa fie...
RăspundețiȘtergerePupici
Ce frumos arata asa colorata!
RăspundețiȘtergereUn aperitiv si pe gustul meu. Pup!
RăspundețiȘtergereAm ajuns la tine in "bucatarie"si am vazut aceasta reteta.Mi-ai facut o surpriza foarte placuta pregatind-o,si iti multumesc pentru acest lucru.
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult cum ti-a reusit.Sa va fie de bine.
Te pup!
Va multumesc frumos!
RăspundețiȘtergere@ Dia, multumesc pentru idee, a fost ceva deosebit!