150 g zahăr (mai mult/mai puțin, după gustul fiecăruia),
1 găletușă de smântână, de 900 g, 15%, Napolact am folosit eu. Blenduim vișinele, le presărăm cu zahăr și le punem la fiert. Lăsăm să fiarbă, câteva clocote, până se topește zahărul. Lăsăm la răcorit. Amestecăm apoi piureul de vișine cu smântâna. Amestecul cremos obținut îl dăm la congelator, câteva ore. O dată pe oră scoatem înghețata din congelator, o amestecăm și o dăm iar la frig. Dacă aveți mașină de înghețată, folosiți-o cu încredere.- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
duminică, 18 august 2013
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mamăăăă, cum arată! Cred că-i foarte gustoasă. Trebuie încercată.
RăspundețiȘtergereWonderful cherries and so refreshing.
RăspundețiȘtergere