- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
duminică, 15 aprilie 2012
Păscuțe bicolore
Am copt o pasca cu branza
si o pasca cu ciocolata (cantitatile pentru umplutura le-am injumatatit).
M-am gandit sa fac ceva mai special, pentru fete, si am folosit o parte din aluatul pentru cele doua pasti; am captusit forme mici de tarta (tapetate cu hartie de copt), apoi am combinat cele doua umpluturi (ajutandu-ma de niste forme pentru fursecuri), incercand sa formez un iepuras si o ratusca...
Ma rog, cel putin m-am straduit :) Dar au iesit atat de bune pascutele cu cele doua umpluturi combinate, incat nici nu va pot descrie ce repede s-au "topit".
Sarbatori cu bine va doresc! Hristos a inviat!
Postarea aceasta participa la "Dulce Romanie " - Provocarea lunii Aprilie 2012, gazduita de Alina. Desi nu e o reteta in adevaratul sens al cuvantului, ci o compilatie, daca pot sa spun asa, am copt pascutele si cu gandul la provocarea acestei luni, una din temele ei fiind "Specialitati pentru masa de Paste".
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Paste fericit in continuare alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite in continuare,Alexandrina!
RăspundețiȘtergereVa multumesc!!
RăspundețiȘtergere