- Home
- "Dulce Romanie"
- Aperitive
- Aluaturi dulci
- Biscuiti, fursecuri
- Conserve
- Deserturi
- Mâncăruri cu carne
- Mâncăruri cu carne de pui
- Mâncăruri cu legume
- Mâncăruri de post
- Mic dejun
- Mâncăruri tradiționale
- Pâine și alte aluaturi
- Pește
- Pizza&Paste
- Prăjituri
- Prăjituri de post
- Salate
- Supe, ciorbe
- Tarte
- Torturi
- :) ma-ma... pa-pa
- Crăciun/Revelion
- Paște
- Diverse
- Premii
joi, 5 aprilie 2012
Rețete pentru Florii
Se apropie Floriile... M-am gandit sa strang laolalta cateva retete, pe care le consider potrivite pentru aceasta zi. Sper sa va placa propunerile mele.
Aperitive pe baza de peste:
Salata cu peste afumat:
Salata a la russe:
Sfecla coapta cu sos scordolea:
Drob de soia:
Chiftele de soia:
Tort de post cu crema de cafea:
Tort de Florii:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
stare mult imi place cum arata sfecla coapta cu sos scordolea, desi ma intreb ce inseamna scordoleaua :D
RăspundețiȘtergereSi mie imi place cum arata sfecla !!! ;)
RăspundețiȘtergereCe meniu apetisant!
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos!!
RăspundețiȘtergere